Welcome !


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Tutorial despre cum sa instalati Call of duty Modern Warfare 2(Multiplayer)

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

DemonLorD

avatar
Membru
Membru
o vom lua pe pasi : 1. downloadati jocul de pe http://lasttorrents.org/details.php?id=116178
2.Instalati jocul .
3.downloadati updateurile de aici http://tutorialecstrike.com/index.php?option=com_remository&Itemid=95&func=fileinfo&id=238
- dezarhivati arhiva aIW-DLC1.7z si copiatiati continutul in folderul principal al jocului (dati Overwrite la tot ce apare).
- dezarhivati arhiva aIW-DLC2.7z si copiatiati continutul in folderul principal al jocului (dati Overwrite la tot ce apare).
- dezarhivati arhiva aIW-Misc.7z si copiatiati continutul in folderul principal al jocului (dati Overwrite la tot ce apare).
4.descarcati Move_Stimulus http://tutorialecstrike.com/index.php?option=com_remository&Itemid=95&func=fileinfo&id=239
- dati dublu click pe executabil; va aparea o fereastra CMD; apasati orice tasta si dupa ce isi face treaba, mai apasati inca odata oricare din taste;
5.Descarcati autoupdater-ul AlterIWnet de aici(http://tutorialecstrike.com/index.php?option=com_remository&Itemid=95&func=fileinfo&id=226) si copiati continutul in directorul principal al jocului.
6. Porniti jocul din iw4mp.exe. Autoupdater-ul va downloada ultima versiune AlterIW.
Problema cunoscuta : datorita aglomerarii serverului celor de la alterIW, s-ar putea ca atunci cand porniti jocul sa nu se intample nimic. Veti observa in Task Manager -> Processes ca exista un proces iw4mp.exe insa pe desktop nu se intampla nimic. In acest caz, ori il lasati sa mearga si va porni mai tarziu, ori opriti procesul din Task Manager si incercati mai tarziu.

In momentul in care jocul se lanseaza si autoupdater-ul alterIW isi descarca updateurile, va aparea o bara de progresie dupa care va aparea o casuta de editare unde trebuie sa scrieti o declaratie cum ca nu veti folosi coduri. O mare prostie dupa parerea mea. Dati copy/paste de aici (cu tot cu punct):I am aware of the repercussions of cheating, and will do my utmost best to ensure I do not cheat.
Sper sa va ajute Very Happy

Vezi profilul utilizatorului

Rin

avatar
Admin
Admin
buna treaba !


______________________
Vezi profilul utilizatorului http://paradoxgaming.forumz.ro

Tidrus

avatar
Admin
Admin
Chiar ca e foarte bine explicit si pe intelesul tuturor bravo tine-o tot asa.


______________________
Vezi profilul utilizatorului

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum