Welcome !


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

9Dragons (9D)

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 9Dragons (9D) la data de Dum Mai 08, 2011 12:31 am

Rin

avatar
Admin
Admin
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Nume : 9Dragons (9D)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Descriere : 9Dragons este primul artele martiale autentice masiv joc multiplayer online role-playing. Asta înseamnă că nu trebuie să fie singur în Terenuri - veţi călătorie alături de mulţi prieteni, duşmani, colegi profesori şi discipoli. Teren în sine va fi în continuă evoluţie în jurul dumneavoastră, ca noi oraşe, quest-uri, şi evenimente speciale sunt adăugate şi actualizate continuu. Pentru a vă ajuta să vă cufunda în adevăratul spirit al landului, echipa noastră de design a acordat o atenţie meticuloasă pentru autenticitatea perioada de toate orasele disponibile, arme, miscari, costume şi locaţiile folosite în 9Dragons. În acest sens, vă invităm să se aventureze mai departe şi ...

"Intra în ţara de Arte Martiale cavaleresc"
Odată ce aţi descărcat jocul şi a creat personajul tau propriu unic, veţi găsi în curând vă rătăcitor pe străzi prăfuite ale Chinei antice în timpul dinastiei Ming. Vorbesc cu persoane pe care le întâlnesc şi veţi începe să înţeleagă stabili a terenului, precum şi forţe puternice care locuiesc în ea.

"Aflaţi unele Kung Fu"
Există multe necesităţi de bază, veţi avea nevoie de tine ca de voiaj, printre ei mănâncă, beau, cazare, şi meditaţie ... dar, probabil, nimic nu este mai important în această lume periculoasă de învăţare atunci unele puternice Kung Fu. Sunteţi cerut să găsească un antrenor locale şi începe studiul dvs. de Arte Martiale cât mai repede posibil. Stăpânirea Kung Fu este singura cale pentru tine de a supravieţui realităţile dure ale landului.

"Înscrieţi-vă ca un elev al unui clan majore"
Odată ce aţi învăţat unele Kung Fu, este timpul să se alăture unui clan, caută un maestru, şi pentru a începe de formare tau real. Există nouă clanuri majore în teren, fiecare bazat pe clanuri istorice reale, inclusiv şase noi că ucenicii se poate alătura, care includ: Liga de cerşetori, Shaolin, Wu-Tang Clan, Heavenly Demon, Brotherhood of Hoţi şi flori Sacra. Ucenici care au atins un anumit nivel de maiestrie poate încerca mai târziu să se alăture trei clanuri avansate, care includ: Uniunea familiile nobile, ucenicii lui Iron Fist şi negru Clan Dragon.

Odată ce v-aţi alăturat unui clan, aţi stabilit piciorul pe drumul spre Dragon, şi în întreaga lume cavaleresc de arte martiale se deschide până la tine printr-o serie de misiuni nobile. În 9Dragons, codurile istoric al cavaleriei arte marţiale forma baza pentru un număr nelimitat de aventuri în cazul în care veţi întâlni personaje unice, gândiţi-vă adevăruri nobile, încercarea de misiuni periculoase, şi se confruntă monstri terifiant ... place de care nu ai mai văzut înainte.

Test "-te în" Bătălia
În cazul în care setea de luptă nu se stinge prin combaterea prin mii de fiare, monştri şi adversarii că terenul are de oferit, încă mai există mai multe oportunităţi pentru a testa abilităţile dumneavoastră ... Puteţi angaja cu ucenicii colegii dumneavoastră de la Clan Wars, care sunt mari luptele scară care groapă dvs. de clan împotriva slujitorii din alte clanuri. Sau, pentru a soluţiona mai multe dispute personale, aveţi posibilitatea să profite din plin de facilitatile noastre dueluri şi merge cap la cap cu alţi jucători. De asemenea, oferim două opţiuni pentru a se juca generale: Servere Pleasant în cazul în care lupta dintre jucători trebuie să fie propuse şi acceptate, şi Player Kill Servere, în cazul în care pericolele Teren sunt foarte crescut într-un merge orice atmosfera.

"Drumul spre Dragon"
După cum călătoriei, adversarii clan va apăra comorile ascunse de la tine cu arta lor secrete, cum s-ar aştepta ... dar spre deosebire de alte jocuri care nu au nici ordinea de zi finală, secretele evaziv de pierdut Nouă Dragoni sunt descoperite de către cei care le caută.


______________________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Vezi profilul utilizatorului http://paradoxgaming.forumz.ro

2 Re: 9Dragons (9D) la data de Sam Mai 14, 2011 1:38 am

Tidrus

avatar
Admin
Admin
Da e fain jocu Razz


______________________
Vezi profilul utilizatorului

3 Re: 9Dragons (9D) la data de Sam Iul 23, 2011 2:57 pm

Hades

avatar
Membru Special
Membru Special
fain jocu nu ai ce zice

Vezi profilul utilizatorului

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum